vezi mai mult

ADUNAREA GENERALĂ ORGANIZAȚIEI PRIMARE SINDICALE s-a petrecut pe 17.04.2024
17.04.2024     
 
Activitățile de plantare continuă !
01.04.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Noutăți » Desfășurarea seminarului cu tematica " Punerea în valoare a masei lemnoase destinate exploatării în parchete cu produse principale și secundare".
20
06.2023
Desfășurarea seminarului cu tematica " Punerea în valoare a masei lemnoase destinate exploatării în parchete cu produse principale și secundare".
   
 

    Pe 19.06.2023 s-a desfășurat, în cadrul întreprinderii, seminarul cu tematica " Punerea în valoare a masei lemnoase destinate exploatării în parchetele cu produse principale și secundare". Seminarul a fost desfășurat în două etape. Prima etapă, unde maiștrilor silvici și pădurarilor li s-a adus la cunoștință materialele didactice necesare pentru punerea în valoare a masei lemnoase. Au fost lămurite aspectele și tehnologia necesară, cerințele normelor tehnice, responsabilitatea personală ce o poartă fiecare din persoanele implicate în lucrările de punere în valoare, respectarea termenilor de efectuare a lucrărilor ș.a. Partea practică a fost desfășurată prin prezentarea a 4 probe (curățire, rărituri, tăieri de igienă și reconstrucție ecologică).