Prima pagină   »  Comunicare   »  Noutăți
Noutăți
28.12.2018  
La Mulți Ani!
Cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă, Rezervația Naturală "Pădurea Domnească" vă urează multă sănătate și sărbători fericite alături de cei dragi, gînduri bune și curate, putere de muncă și împlinirea tuturor dorințelor. La Mulți Ani!
  
22.11.2018  
Felicitări cu ziua orașului Glodeni!
Stimați glodeni, Rezervația Naturală „Pădurea Domnească” ÎS , vă aduce cele mai calde felicitări și urări de sănătate cu ocazia hramului orașului Glodeni. Deasemenea vă dorim ca acesta sărbătoare  să aducă pace, lumină în casele dumneavoastră.La multi ani ,Glodeni!!!
  
   
12.09.2018  
Felicitari cu sarbatoarea ''Ziua lucratorului din silvicultura''
Stimați silvicultori! Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale Ziua Lucratorului din Silvicultură colectivul si administratia Rezervatie Naturala ''Padurea Domneasca'', adresăm tuturor lucrătorilor din ramură cele mai sincere urări de bine, profundă recunoștință pentru munca plină de dăruire și devotament pe
  
05.09.2018  
Concursul profesional "Cel mai bun padurar" editia anului 2018
În  incinta întreprinderii  de stat Rezervația  Naturală "Pădurea  Domnească ",la data de 23 august 2018 , a avut loc Concursul profesional "Cel mai bun padurar " ,ediția anului 2018 la nivel de întreprindere. La concurs au participat 15 padurari, care au
  
   
20.06.2018  
Traseul turistic „Pe un picior de plai pe-o gură de rai”.
Rezervația include obiecte de valoare unicală din zona Prutului de Mijloc care sunt introduse în diferite categorii ale ariilor naturale protejate de Stat.Un rezumat despre fiecare monument creat de natură.Vă asteptăm cu drag sa faceți cunoștință cu locurile minunate din apropierea Rezervației Naturale „Pădurea Domnească”.
Vezi în : româna     // 478.762 Kb