vezi mai mult

ADUNAREA GENERALĂ ORGANIZAȚIEI PRIMARE SINDICALE s-a petrecut pe 17.04.2024
17.04.2024     
 
Activitățile de plantare continuă !
01.04.2024     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Noutăți » Rezervația Naturală „Pădurea Domneasca” lansează un concurs de desene pentru copii
10
08.2020
Rezervația Naturală „Pădurea Domneasca” lansează un concurs de desene pentru copii
   
 

Concurs de desene pentru copii

A început ultima lună de vară. Cu pași rapizi se apropie școala, fie că va începe cu un careu festiv în curte sau online în fața calculatoarelor. Pentru a face sfârșitul de vacanță mai interesant pentru copii, dar și pentru părinții lor, propunem un concurs de desene, care-i va ține ocupați pentru cel puțin o zi. Partea interesantă e că în concursul nostru toți participanții vor fi câștigători. 

Tot ce trebuie să facă este să deseneze un simbol al rezervației noastre, fie că este vorba de un zimbru, un stejar secular, renumita stâncă în formă de elefant de la Butești, sau un peisaj cu suta de movile. Formatul lucrării este recomandat să fie A4 sau mai mare. Desenele pot fi realizate în orice material aveți la dispoziție: creioane colorate, acuarelă, carioci colorate, guașă, sau de ce nu, uleiuri pentru pictură. Lucrările trebuie realizate până pe data de 27 august.

Pozele cu desenele copiilor le încorporați în evenimentul de pe rețeaua de socializare Facebook. (link către eveniment: https://www.facebook.com/events/2737020686621891

Totodată, lucrările fizice ale copiilor vor fi prezentate pe 27 augusrt, de Ziua Independenței Republicii Moldova și vor fi vernisate în cadrul unei expoziții de pe teritoriul Zimbrăriei.

Partea cea mai interesantă vine acum. Pentru toți participanți cât și pentru familiile acestora, accesul pe teritoriul Zimbrăriei va fi gratuit, iar un ghid profesionist vă va povesti întreaga istorie a Rezervației „Pădurea Domnească", care este cea mai bătrână pădure din ținut și una din cele mai vechi păduri de lunca din Europa.